Selectează o Pagină

Despre noi

Producător costume de baie și lenjerii intime

Colecții deosebite de costume de baie și lenjerii intime pentru dame. Proces de creație și producție proprie, bazate pe o experiență de peste 18 ani in acest domeniu.

Marcă înregistrată la nivelul Uniunii Europene

De-a lungul anilor ne-am ocupat de producția de costume de baie și lenjerii intime de calitate superioară, în colaborare cu firme spaniole și branduri de renume mondială. În tot acest timp, am reușit să acumulăm o vastă experiență în varietatea de modele și culori, dictate de moda actuală a mărcilor de top.
Bazându-ne pe experiența acumulată în domeniu, în anul 2018 am creat propriul nostru brand, Lenge Lingerie.

Puterea, energia și cunoștințele noastre am dori să le utilizăm pe piața de desfacere internă și europeană. Misiunea noastră este de a facilita accesul fiecărei femei la produsele de calitate superioară. Toate colecțiile noastre de lenjerie intimă și costumele de baie sunt creații proprii și sunt fabricate sub maxim control de calitate.

Fondatori:
Etelka și Ferenc Dakó

 

Luați legătura cu noi!

Trimiteți-ne oricând un mesaj, iar noi ne străduim să vă răspundem cât mai curând posibil. Datele dvs. cu caracter personal vor fi prelucrate în conformitate cu Politica de confidențialitate.

Vizitați magazinul nostru

Str. Tamasi Aron nr. 77
Odorheiu Secuiesc, jud. Harghita
Romania

Sunați la telefon

+40 744 556849

Scrieți-ne aici

office@lenge.eu